Categorieën

Foto
 
Nieuwe Silhouette workshops voor beginners en gevorderden!
 
Hartelijk dank voor uw interesse in onze Silhouette workshops!
Graag geven we u hieronder wat praktische informatie mee.

Workshop # starters: 
Bent u een starter of nog wat onzeker met de basisfuncties van de Silhouette software? Dan is deze workshop iets voor u! Aan de hand van verschillende basisoefeningen leert u de Silhouette software en uw Silhouette snijmachine beter kennen. 
Oa. Beknopte uitleg van de verschillende tools in de software, ontwerpen, bewerking van tekst (vormen), basis traceren, een praktijkoefening waarbij verschillende technieken worden gecombineerd, enz. We geven ook een demonstratie glasetsen.
! In deze workshop verliezen wij geen tijd met de introductie van de snijmachine en de gebruikte materialen. Deze introduceren wij u heel graag en vrijblijvend in onze winkel op elk gewenst moment. Wij beginnen in deze workshop onmiddellijk met het gebruik van de software! 

Workshop # gevorderden: 
Heeft u de basistechnieken van de software al onder de knie? Dan kunnen we ons wagen aan wat complexere oefeningen met de Silhouette software. 
Oa. Print&Cut functie, PixScan mat, traceren en snijden van meerkleurensticker, enz. Via een demonstratie leert u ook de mogelijkheden kennen van het Silhouette tattoo papier. 


Wat brengt u mee?
Uw Silhouette snijmachine, snijmat en snijmes + uw laptop incl. de Silhouette Studio software.
U hoeft geen extra oefenmateriaal mee te brengen.

Deze workshops gaan door in de cursusruimte van onze winkel (’t Dreefhuys, Dreefstraat 47, 9400 Ninove). Inschrijven is noodzakelijk aangezien de plaatsen beperkt zijn.
Contacteer ons dus zo snel mogelijk aub om uw plaats te reserveren of indien u verdere vragen zou hebben. 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies