Categorieën

Snij-Flex
Snijbare Textiel Flexfolies

Personaliseer uw kleding en tal van voorwerpen met onze transferfolies. Kies uw gewenste kleur of design en ga onmiddellijk aan de slag!

Naast het SEF assortiment, stellen wij u met trots onze nieuwe partner en flexfolies voor! Wij zijn intussen officiële dealer geworden van het NOVA-FLEX assortiment van WITPAC. U kan bij ons terecht voor het complete assortiment, aan zowel particuliere als groothandelsprijzen.
Ook NOVA-FLEX staat garant voor professionele, makkelijk te snijden en te pellen flex die makkelijk stapelbaar is!

Wij kunnen u sinds kort ook standaard flex (NOVA 1000) op 30,5cm aanbieden waardoor rechtstreeks kan gebruikt worden in uw Silhouette Cameo snijmachine! 
U bent een professionele klant die de NOVA-FLEX gaat gebruiken voor professionele doeleinden? Contacteer ons dan aub voor een gepaste offerte aan groothandelsprijzen.

Veel plezier bij het uitzoeken, wij helpen u graag verder!

Tip: U bent op zoek naar standaard gewone flex om mee te werken? Ontdek het NOVA 1000 PREMIUM gamma, of doe nog een koopje in het FlexCut MAXX assortiment (einde reeks) !

Ook nieuw in het gamma is de eerste milieuvriendelijke flex voor: de Uniflex A Nature! Go Green!Laatst bekeken producten

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.