Categorieën

Ghost-White-Toner

Ghost White Toner - Witte Toner Transfer voor iedereen!

Creativiteit met witte toner kent geen grenzen! Niet alleen kan u de white toner gaan gebruiken op gekleurd, zwart en transparant papier, maar u kan uw ontwerpen ook overbrengen op andere materialen zoals glas, hout en keramiek, enz. 

Wat is Witte Toner Transfer?
Witte Toner Transfer is een zeer veelzijdige manier om gepersonaliseerde producten te maken, zoals T-shirts, werkkleding, mokken, flessen, signs en meer. Met Toner Transfer wordt het ontwerp of motief met een laserprinter afgedrukt op gevoelig gecoate media die vaak het A-blad wordt genoemd.

Laserprinters gebruiken toner wat eigenlijk een elektromagnetisch poeder is om een beeld te creeëren. Vanwege de kenmerken van Toner kan het worden gebruikt in warmte transfers.

Na het afdrukken, wordt het A-blad samen geperst met een zogenaamd B-blad of Lijmvel. Nadien wordt mede door hitte en druk een chemische reactie veroorzaakt waardoor uw design van op het A-blad wordt getransfereerd op uw textiel. Deze technologie wordt vaak gebruikt voor het produceren van kleine tot middelgrote series T-shirts, textiel en promotionele artikelen.Hoe gaan we te werk?

1. Print een spiegelbeeld van uw ontwerp
Voor White Toner Transfer drukt u een spiegelbeeld van uw ontwerp af op de A-folie, aan de kant met de matte afwerking. Als u een gekleurd en wit ontwerp wilt overbrengen, moet u het in twee stappen afdrukken. Plaats eerst de zwarte tonercartridge en druk alle gekleurde gebieden van uw ontwerp af. Ten tweede plaatst u de Ghost White Toner-cartridge, plaatst u de afgedrukte A-folie opnieuw en drukt u alle witte delen van uw ontwerp af.

2. Verbind en scheid A-folie en B-papier
Nadat u uw ontwerp op de A-folie hebt afgedrukt, perst u de A-folie op het B-papier met behulp van uw hitterpers. Verwarm de pers voor op ongeveer 160 ° C (320 ° F).

Plaats de A-folie op de basisplaat van de pers met de bedrukte zijde naar boven gericht. Bedek het met het B-papier, de gecoate zijde naar beneden. Plaats een paar vellen kopieerpapier op het B-papier en start de persprocedure. Druk de A-folie en het B-papier gedurende ongeveer 2 minuten.

Scheid het B-papier van de A-folie direct na de persprocedure. Ze moeten gescheiden worden zonder ze van de verwarmde basisplaat te lichten om een ​​volledige overdracht van de lijm te verzekeren. Merk op dat zodra de papieren te veel zijn afgekoeld, ze niet netjes van elkaar kunnen worden gescheiden.

3. Breng uw ontwerp over op stoffen, enz.
Plaats een stuk stof of ander materiaal naar keuze op de grondplaat.

Plaats de A-folie met uw ontwerp, met de afdrukzijde naar beneden, op de stof en bedek deze met een Matt Finish-papier. Druk het samen gedurende ongeveer 30sec. op 160 ° C (320 ° F).

4. Afwerken en fixeren van de toner
Laat de stof volledig afkoelen voordat u de A-folie verwijdert.

Nadat u de A-folie hebt verwijderd, plaatst u een vel Matt of Glossy Finish Paper op de stof en drukt u deze nogmaals 15 seconden in. U bevestigt de afdruk op de stof, maakt deze bestand tegen wassen en geeft deze een matte afwerking.

U wil aan de slag gaan nu? Wij helpen u graag verder!

  • U heeft nog geen laser printer? U kan makkelijk een printer kit hieronder bestellen zodat u de printer én de white toner samen ontvangt. (! Deze week komt er nog een nieuwe bundel online inclusief een A4 laser printer!)
  • U heeft wel al een laser printer en wil hier graag een white toner voor aanschaffen? Bekijk hieronder mogelijkheden per merk (HP, Canon, Lexmark, Oki). 
Bezig met laden...

Little Ghost Printer - New generation

€ 831,45 * p/stuk

Ghost White toner LBP633/067

€ 269,45 * p/stuk

Ghost White Toner M255

€ 263,36 * p/stuk

Ghost White Toner M454

€ 304,02 * p/stuk

Ghost White Toner HP M155 / M183

€ 232,85 * p/stuk

Ghost White Toner HP 150 / W2070A

€ 171,84 * p/stuk

Ghost White Toner M452

€304,02 € 275,62 * p/stuk
-9 %

Laatst bekeken producten