Categorieën

Laser Transfer / Ghost Laser Transfer / Ghost Sublimatie Toner

Ghost-Sublimatie-Toner
Ghost Sublimatie - Sublimatie toners voor het gebruik met Laser Printers

Sublimatie afdrukken is een geweldige manier om foto's en illustraties over te brengen naar polyester en polymeer gecoate substraten en wordt vaak gebruikt voor het decoreren van kleding zoals T-shirts, kussens, borden en spandoeken, gsm hoesjes, koffiemokken, sleutelhangers en andere blanco items die geschikt zijn voor sublimatie.


Het bekendste sublimatiesysteem bestaat uit inkjetprinters die worden gebruikt om de illustratie op een speciaal gecoat vel af te drukken. Vanaf dit specifieke vel kan de illustratie worden overgebracht met behulp van een hittepers. De nadelen van deze technologie zijn de constant dure inkttoevoer + de kosten voor de gecoate sublimatievellen. Bovendien moeten traditionele sublimatieprinters minstens één keer per week worden gebruikt, anders zou de printkop kunnen blokkeren en tegen hoge kosten moeten worden vervangen.

De Ghost Sublimatietoners veranderen dit!
  • Met behulp van goedkope lasertechnologie met hoge printopbrengsten zijn de printkosten veel lager in vergelijking met op inkt gebaseerde oplossingen. Omdat Toner een solide poeder is, kan deze niet uitdrogen of blokkeren.
  • Met Ghost Sublime Toner kan u normaal kopieerpapier gebruiken en zijn de specifieke sublimatievellen niet meer nodig. Dit helpt u om uw productiekosten te verlagen in vergelijking met traditionele sublimatieoplossingen.
  • De meeste standaard sublimatieprinters worden geleverd met specifieke software (tegen meerprijs!), voor het omgaan met kleurbeheer. Voor het gebruik met de Ghost sublimatietoners hoeft u niet meer te investeren in nieuwe software. U kan afdrukken maken vanuit uw favoriete software (Photshop, Coral Draw,..) of zelfs gewoon een PDF of JPEG. Aangezien Ghost geen gebruik maakt van een kleurbeheersoftware is deze geschikt voor afbeeldingen met gemiddeld contrast.
De Ghost sublimatietoners zijn heel makkelijk te gebruiken! U vervangt enkel uw CMYK toners door de Ghost Sublimatietoners, en u kan aan de slag! 
U kan op elk gewenst moment wisselen tussen de gewone CMYK toners en de sublimatietoners zonder reiniging.
     

 
Bezig met laden...

HP Color LaserJet Pro M452/DN/DW/NW, MFP M377DW/477FDN/FDW/FNW - 2K Sublimation Toner Ghost

€ 272,25 * p/stuk

HP Color LaserJet Pro M254DNW/DW/NW, Pro MFP M280NW/281FDN/FDW/FW, Canon i-SENSYS LBP-621/623/640, MF 640/641/642/643/644/645 - 1K Sublimation Toner Ghost

€ 176,96 * p/stuk

HP Color LaserJet Pro M252DW/N, MFP M277DW/N - 1K Sublimation Toner Ghost

€ 133,50 * p/stuk

Laatst bekeken producten