Categorieën

Andere Materialen / Glas Etsen / ETCHALL Resist Gel 118ml

ETCHALL Resist Gel 118ml

Etchall Resist ​​gel is een gel op waterbasis waarmee u uw eigen unieke ontwerpen kunt maken zonder gebruik van een stencil.

Etchall Resist ​​gel vormt een beschermende barrière tegen Etchall ets- crème of Etchall dip 'n etch. Deze barrière fungeert als weerstand om te voorkomen dat het oppervlak wordt geëtst.

Etchall Resist ​​kan rechtstreeks worden gebruikt door de handige puntfles, u kan de vloeistof ook gelijkmatig aanbrengen met een borstel. 

Etchall Resist gel ​​kleurt ondoorzichtig groen als het nat is, maar droogt doorzichtig. De droogtijd hangt af van de dikte van de laag.

--> Om een ​​ontwerp te tekenen, breng gewoon deze Etchall Resist gel aan ​op een proper glazen oppervlak. Dit ontwerp (getekend met de Etchall Resist ​​gel) zal het niet-geëtst deel van het glas worden. (ook bekend als negatieve etsing). Laat de Etchall Resist ​​gel volledig drogen en breng daarna Etchall crème aan zoals aangegeven. Verwijder de Etchall ets crème volgens de aanwijzingen op de fles, spoel onder stromend water en pel vervolgens de droge Resist gel van het oppervlak. Gooi de gebruikte Etchall Resist ​​gel weg en spoel het object opnieuw.

U kan de Etchall Resist ​​gel gebruiken op vlakke, gebogen of oneffen oppervlakken!

 
€ 18,15*
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.


Laatst bekeken producten